Welkom bij Gert Dekeyzer Fotografie

Hallo, mijn naam is Gert en ik heb een passie voor fotografie!
Ik ben 36 jaar en ben zelfstandig fotograaf in hoofdberoep met een winkel/studio in Dormaal. Ik kan mij dus voor de volle 100% inzetten voor u.

Ik ben ook de fiere voorzitter van fotografieclub "Xpose"

Mijn opleiding in de fotografie bestaat uit 3 jaar avond onderwijs om de kneepjes van het vak te leren en 1 jaar voltijds onderwijs om u als gediplomeerd fotograaf professioneel van dienst te zijn.

Ik heb een mobiele studio ter beschikking en kom dus ook heel graag ter plaatse.

Als gepassioneerd fotograaf leg ik niet alleen momenten vast, maar vertaal ik emoties naar tijdloze kunstwerken. Mijn lens richt zich op de puurheid van kinderen, de liefde tussen twee mensen en de kracht van zelfexpressie in modelfotografie.

Kinderen, met hun onschuldige blikken en spontane gebaren, vormen een bron van onuitputtelijke inspiratie. In de wereld van huwelijksfotografie leg ik de magie vast van de mooiste dag van jullie leven, met oog voor detail en de liefdevolle connectie tussen partners. Voor modelfotografie creëer ik een atmosfeer waarin persoonlijkheid tot uiting komt in elke opname.

Duik in mijn portfolio en ontdek hoe ik met passie en professionaliteit jullie bijzondere momenten omtover tot blijvende herinneringen. Welkom in mijn wereld van visuele verhalen, waar elke foto een uniek hoofdstuk vertelt.